Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Beruházási hitel

Beruházási hitel

Különböző vállalkozási célú fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, stb.) beszerzésének, valamint létesítmények építésének finanszírozására ajánljuk

Különböző vállalkozási célú fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, stb.) beszerzésének, valamint létesítmények építésének finanszírozására a Takarékszövetkezet beruházási hitelt nyújt.
A beruházási hitel megfelelő fedezet megléte esetén, a vállalkozás teherbíró képessége (a vállalkozás működésének és eredménytermelő képességének) függvényében érhető el.
A hitel folyósítása rugalmasan a beruházás/fejlesztés megvalósításának függvényében történik, az önerő igazolt felhasználását követően, külön helyszíni szakértői díj felszámítása nélkül.

 

Az ÁFA finanszírozására a hitel nem használható fel, arról a vállalkozás saját forrásból köteles gondoskodni.
A hitel futamideje, visszafizetésének ütemezése a beruházás pénzáramlásra gyakorolt hatásának és a vállalkozás elképzeléseinek figyelembe vételével kerül meghatározásra. 

Hirdetmények