Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék

Mikro üzleti számlacsomag

Kezdő és minimális forgalmat bonyolító vállalkozásoknak ajánlott számlacsomag.

Kinek ajánljuk?

 

  • a kezdő vállalkozásoknak, az EVA-s egyéni vállalkozóknak, minimális számlaforgalmat bonyolító vállalkozásoknak, társaságoknak.


Miért előnyös az Ön vállalkozásának?

 

  • a havi számlavezetés díja csak 644,- Ft,
  • nincs postaköltség, havi zárlati költség, számlanyitási díj
     

A számlacsomaghoz és a bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződéi Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a munkatársainkhoz vagy olvassa el az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményt, az Általános Szerződési Feltételeket és az Üzletszabályzatot.

Hirdetmények