Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Takarék számlabetét

Takarék számlabetét

A takarék számlabetéttel lehetőség van tetszőleges összegű, gyakoriságú, rugalmas megtakarításra.

Takarék számlabetét egy korszerű megtakarítási forma, mely megnyitásához folyószámla megléte nem szükséges.
A Takarék számlabetét vállalkozások, közösségek, és egyéb szervezetek számára egyaránt nyitható.
Kamatozás módja: változó
Kamatelszámolás: minden év december 31.-én történik meg az adott évben megszolgált kamat elszámolása, tőkésítése. Kivételt képez ezen szabály alól a megszüntetés esete, amikor is a megszüntetéskor elszámolásra kerül a még el nem számolt tárgyévi kamat. A Takarék számlabetét lehetővé teszi a tetszőleges ki- és befizetéseket, így a benne őrzött megtakarítás akár rendszeres, akár rendszertelen időközönként és akár fix, akár változó összegű befizetésekkel is gyarapítható.

 

Kifizetések esetén a kifizetés mindig a legrégebbi befizetésből valósul meg. A 3 hónapos futamidőt ki nem töltött betétrészből történő kivét esetén erre a betétrészre a Takarékszövetkezet a mindenkori érvényben lévő látra szóló kamatot téríti, a maradékösszeg az eredeti feltételek szerint tovább kamatozik.

 

Azoknak ajánljuk, akik egy rugalmas, könnyen hozzáférhető elhelyezési formát keresnek megtakarításaiknak, ugyanakkor nem kívánnak lakossági folyószámlát nyitni.

Hirdetmények