Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy, ügyeik intézésében továbbra is a helyi számlavezető fiókok az elsődleges illetékesek.

Két megyére kiterjedő fiókhálózatunk címlistája és a szükséges elérhetőségek a honlapunkon a képernyő bal oldalán lévő kis kék négyzetek között, felülről a negyedik ikonra kattintva megtekinthetők, illetve a kereső segítségével megjeleníthetők.Tiszántúli Takarék
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Új Magyarország mikrohitel

Új Magyarország mikrohitel

Európai Unió által biztosított forrásból nyújtott és költségvetési viszontgaranciával rendelkező hiteltípus.

Szembesült már azzal, hogy családi vagy kisvállalkozása egy-egy Ön által elképzelt beruházáshoz, vagy a növekedést célzó forgóeszköz beszerzéshez nem kap forrást, mivel az eddigi számlavezető bankjánál nem éri el a minimális hitelfelvételi összeget, vagy nem tudja kellő tárgyi fedezetet felajánlani a hitel összege mellé, esetleg azzal indokolták döntésüket, hogy a mutatószáma alapján nem eléggé hatékony gazdálkodása?

 

Talán mi tudunk segíteni az Új Magyarország Mikrohitel konstrukció jóvoltából!

 

Ezt az Európai Unió által biztosított forrásból nyújtott és költségvetési viszontgaranciával rendelkező hiteltípust, pont az ilyen mikrovállalkozások (foglalkoztatotti létszám alapján mikrovállalkozásnak minősül a 10 főnél kevesebbet, az éves nettó árbevétel vagy mérlegfőösszeg legfeljebb 2 millió eurónak megfelelő forintösszeg (~500 millió Ft) elérő vállalkozás) számára dolgozták ki.

 

Két esetben igényelheti: 6 millió Ft-ig forgóeszköz beszerzése, 10 millió Forintig beruházásra. Attól sem kell tartania, hogy a felvett hitellel megvalósított fejlesztés jövedelmezőre fordulása előtt már el kell kezdenie a kölcsön tőkéjének törlesztését, mivel mindkét típus esetében türelmi idő áll rendelkezésre a tőketörlesztésre (forgóeszköz célnál max. 2 hó beruházásinál max. 24 hó)

 

A mikrohitelhez garanciavállaló intézmény 80%-os mértékű garanciavállalása és költségvetési viszont-garanciavállalás kapcsolódik, így az sem okoz gondot, amennyiben nem tudja kellő mértékben tárgyi fedezettel lefedni a felvenni kívánt hitel összegét.

Hirdetmények