Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
TISZÁNTÚLI TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. MFB Hiteltermékek, információk

MFB Hiteltermékek, információk

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energiafelhasználásának növelését célzó hitel

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energiafelhasználásának növelését célzó hitel


Magánszemélyek, társasházak, és lakásszövetkezetek igényelhetik, minimum 10%-os önerővel, többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésére, nyílászárók cseréjére, valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére.

 

Kölcsönfelvevők köre:

 

 • Természetes személy (igényelhető kölcsön összege: 500 000 Ft-10 millió Ft)
 • Társasház, lakásszövetkezet (lakásonként igényelhető kölcsön összege: 500 000 Ft- 7 millió Ft)

 

Kölcsön futamideje:

 

Kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 20 év, amely az esetleges Türelmi és Rendelkezésre tartási idővel együtt értendő.

 

Hitelfeltételek:

 

 • Önerő: A project elszámolható költségének min. 10%-a.
 • Kezelési költség: 0 Ft
 • Rendelkezésre tartási jutalék: 0 Ft
 • Előtörlesztési díj: 0 Ft
 • Szerződésmódosítás díj:0 Ft
 • Finanszírozás formája:Elsődlegesen szállítói finanszírozás. Ebben az esetben a folyósítás közvetlenül a szállító számlájára történik, így a végső felhasználónak nem kell előre kifizetnie a számlákat. A részletes termékleírás alapján lehetőség van utófinanszírozás igénylésére is.

 

Hol nyújthatók be az igénylések?

 

Országszerte 442 MFB Pont áll az Ön rendelkezésére, ahol a hiteligénylés benyújtása mellettrészletes tájékoztatást is kaphat.

 

Az MFB pontok listája elérhető a www.mfbpont.hu weboldalon.

 

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes információkért keresse fel MFB Pontjaink egyikét vagy tájékozódjon a www.mfb.hu honlapon.

Csatolt dokumentumok:

 • MFB Pontok (118.69 KB), Érvényes: (lásd:pdf-ben)
Hirdetmények