Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
TISZÁNTÚLI TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások
 4. Takarékszelvény (okiratos)

Takarékszelvény (okiratos)

A Takarékszelvény számlabetét - A költségmentes megtakarítás! Számlavezetési és pénzfelvételi díj nélkül, hagyományos formában!

 • A Takarékszelvény fix kamatozású megtakarítási forma.
 • Futamidő: 3 hónap.
 • A kamat mértéke 30 naponként emelkedik, lejáratakor kamatos kamatot fizet, lejárat után nem kamatozik tovább. Az elhelyezett betét napi kamatszámítás mellett bármikor felvehető.
 • Címletértéke minimum 1.000,- Ft.
 • A Takarékszelvény betéti okiratot kizárólag magánszemélyek válthatják.
   
 • Az okmányos Takarékszelvény betéti termék kivezetésre került. 2016.04.01-től nem igényelhető e termék szövetkezeti Hitelintézetünknél. Keresse Takarékszelvény számlabetétünket, mely az okmányos Takarékszelvényszerződéses változata. Kérdéseivel forduljon Kirendeltségeinkhez.

 

Kondíciók és díjak

 

Érvényes: 2016.04.01.

 

Az okmányos Takarékszelvény betéti termék kivezetésre került. 2016.04.01-től nem igényelhető e termék szövetkezeti Hitelintézetünknél.

 

Keresse Takarékszelvény számlabetétünket, mely az okmányos Takarékszelvény szerződéses változata.

 

Kérdéseivel forduljon Kirendeltségeinkhez. 


Az OBA által biztosított betét!

Hirdetmények