Jelentősebb (havonta legalább 5-6 db átutalást indító) forgalmat bonyolító alapítványoknak ajánlott számlacsomag.

Kinek ajánljuk?

 

 • azoknak az alapítványoknak, amelyek havonta legalább 5-6 utalást indítanak a számlájukról
 • a Netbankról elektronikus úton küldött utalások díja nagyon előnyös, kedvezőbb a papír alapon benyújtott átutalásnál, ezért a Netbankot választó ügyfeleknek mindenképpen érdemes áttérni erre a számlacsomagra


 Miért előnyös az Ön szervezetének?

 

 • a havi számlavezetés díja 890- Ft,
 • számlanyitási díj nincs
 • az elektronikus szolgáltatás havi díja nagyon kedvező, mindösszesen 350.- Ft/hó, ami tartalmazza a Netbank, a Hírnök, a Strázsa igénybevételének havi költséget, melyek esetében még az SMS-ek is ingyenesek!
 • nincs postaköltség, viszont a számlaforgalmáról akár naponta értesülhet kivonat formájában, amiért darabszámtól függetlenül nem számítunk fel semmilyen költséget!
  a Netbankról indított utalásoknak kedvező díjakat alakítottunk ki
  a csoportos beszedések díjmentesek
   

A számlacsomaghoz és a bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződéi Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon munkatársainkhoz vagy olvassa el az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményt, az Általános Szerződési Feltételeket és az Üzletszabályzatot.

 

Kondíciók és díjak a hatályos lakossági passzív üzletági hirdetményben.

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: