Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
TISZÁNTÚLI TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Beruházási hitel

Beruházási hitel

Különböző vállalkozási célú fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, stb.) beszerzésének, valamint létesítmények építésének finanszírozására ajánljuk

Különböző vállalkozási célú fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, stb.) beszerzésének, valamint létesítmények építésének finanszírozására a Takarékszövetkezet beruházási hitelt nyújt.
A beruházási hitel megfelelő fedezet megléte esetén, a vállalkozás teherbíró képessége (a vállalkozás működésének és eredménytermelő képességének) függvényében érhető el.
A hitel folyósítása rugalmasan a beruházás/fejlesztés megvalósításának függvényében történik, az önerő igazolt felhasználását követően, külön helyszíni szakértői díj felszámítása nélkül.

 

Az ÁFA finanszírozására a hitel nem használható fel, arról a vállalkozás saját forrásból köteles gondoskodni.
A hitel futamideje, visszafizetésének ütemezése a beruházás pénzáramlásra gyakorolt hatásának és a vállalkozás elképzeléseinek figyelembe vételével kerül meghatározásra. 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények