Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
TISZÁNTÚLI TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Megtakarítások
 4. Lekötött devizabetét

Lekötött devizabetét

Vállalkozások szabad pénzeszközeinek lekötésére szolgál.

A Takarékszövetkezet által vezetett devizaszámlákhoz kapcsolódóan fix kamatozású lekötött devizabetétek elhelyezésére is van lehetőség a következő devizanemekben: USD, CHF, GBP, EUR.

 

Futamidő: 1,2,3,6,9 és 12 hónap

 

A leköthető minimum egyenleg devizanemenként 300,- EUR-nak megfelelő összegű deviza lehet.

 

Lekötési idő lejárta előtt felmondott, vagy részben felmondott devizabetétek után kamat nem jár. Amennyiben a részfelmondás esetén a maradék összeg meghaladja a minimálisan leköthető összeget, akkor a maradék összeg változatlanul kamatozik tovább, ellenkező esetben a maradék lekötött összeg átvezetésre kerül a látra szóló devizaszámlára.

 

Azoknak ajánljuk, akik már most rendelkeznek deviza megtakarítással, vagy akik megtakarításaik egy részének a magyar fizetőeszköztől függetlenített formában történő átcsoportosításában gondolkodnak.
 

 • Debreceni Kirendeltség
  4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8.
  Tel.: 06-52-422-767
   
 • Hajdúszoboszlói kirendeltség
  4200 Hajdúszoboszló, József A. u. 6.
  Tel.: 06-52-273-186
Hirdetmények