Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
TISZÁNTÚLI TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Takarék számlabetét

Takarék számlabetét

A takarék számlabetéttel lehetőség van tetszőleges összegű, gyakoriságú, rugalmas megtakarításra.

Takarék számlabetét egy korszerű megtakarítási forma, mely megnyitásához folyószámla megléte nem szükséges.
A Takarék számlabetét vállalkozások, közösségek, és egyéb szervezetek számára egyaránt nyitható.
Kamatozás módja: változó
Kamatelszámolás: minden év december 31.-én történik meg az adott évben megszolgált kamat elszámolása, tőkésítése. Kivételt képez ezen szabály alól a megszüntetés esete, amikor is a megszüntetéskor elszámolásra kerül a még el nem számolt tárgyévi kamat. A Takarék számlabetét lehetővé teszi a tetszőleges ki- és befizetéseket, így a benne őrzött megtakarítás akár rendszeres, akár rendszertelen időközönként és akár fix, akár változó összegű befizetésekkel is gyarapítható.

 

Kifizetések esetén a kifizetés mindig a legrégebbi befizetésből valósul meg. A 3 hónapos futamidőt ki nem töltött betétrészből történő kivét esetén erre a betétrészre a Takarékszövetkezet a mindenkori érvényben lévő látra szóló kamatot téríti, a maradékösszeg az eredeti feltételek szerint tovább kamatozik.

 

Azoknak ajánljuk, akik egy rugalmas, könnyen hozzáférhető elhelyezési formát keresnek megtakarításaiknak, ugyanakkor nem kívánnak lakossági folyószámlát nyitni.

Hirdetmények