Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
TISZÁNTÚLI TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Takarékszelvény betétszámla

Takarékszelvény betétszámla

A Takarékszelvény betétszámlán a megtakarítás folyamatos lekötésére van lehetőség.

A betétszámlát köthetnek egyéni- és társas-, jogi- és nem jogi személyiségű vállalkozások és egyéb szervezetek is. Lehetőség van a megtakarítás folyamatos lekötésére, továbbá nem kell tartania az okirat elvesztésétől, vagy ellopásától. Pénzforgalmi számla nélkül is nyitható.


A betétszámlán elhelyezett takarékszelvény:

 

  • fix kamatozású,
  • a kamat mértéke 30 naponként emelkedik,
  • futamidő: 3 hónap.
  • a betétszámla konstrukció esetén folyamatos lekötésre is lehetőség van. Az ismétlődő lekötést a tőke és a kamat összegére együtt, vagy csak a tőke összegére is kezdeményezheti.
Hirdetmények